Post by snoopunanevta on Mar 1, 2022 4:34:09 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Girls - Princess Salon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Girls - Princess Salon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ înșală mai multe cristale ▞▞▞
▞▞▞ Royal Girls - Princess Salon 2022 version ▞▞▞
Acesta este un joc care îmi place, dar există o mică problemă, toate personajele au aceleași haine și alte proprietăți.
Acest lucru este bun pentru copii, deoarece selecția de rochii a fost principala, dar este specialul acestui joc, unele dintre rochii, putem vedea reclame și luați-vă, nu pierdeți timpul și jucați acest joc, măcar să luați free fire sau pubg și să vă bucurați☺am evaluat 3 stele pentru asta ....itzzz prea multhhh😂🔥looooooool
Sunt foarte puține rochii
Foarte dulce jocul studioului promedia
Mi-a plăcut acest joc, dar se poate juca o singură dată, apoi ne plictisim. Atât de multe caracteristici lipsesc.
Buna ma numesc UNarine Netili melyca
a fost captivant la început, dar o actualizare și trebuie să plătesc pentru tot când nu erai nevoit să plătești pentru nimic
Îmi place acest joc, dar nu în cere💖💖 🧚🧚
Există atât de multe lucruri bune despre această aplicație. Poți îmbrăca doar o singură prințesă, ceea ce este oarecum trist, dar poți îmbrăca 3 prinți și 3 prietene. Există atât de multe opțiuni pentru rochii și machiaje și alte lucruri. Dar i-am acordat o evaluare de 4 stele pentru că nicio aplicație nu este perfectă și există alte lucruri care nu îmi plac la această aplicație, cum ar fi nu poți colora unghiile, dar sper că o iubești pentru că este mult mai bună decât acelea. aplicații de marcă chiar și cele Mattel. CEA MAI BUNĂ APLICATIE DE DRESS UP PE CARE AM DESCARCAT-O.
De fapt, e bun, nimic mai mult de spus bun în sensul înțeles ok..
Îmi place acest joc, este vesel. Îmi place acest joc. Este bun pentru fetele mici În jur de 7, 8, 9 sau 10 ani. Cel mai bine, vă rog. Face ca acest joc Îmi place acest tip de joc
trebuie să-ți îmbraci zilnic o rochie purtabilă înainte de a te machia, deoarece copiii joacă acest tip de jocuri
Un joc bun ca pentru rochii de fete
The.bbeeeest vreodată, mulțumesc, foarte recunoscător, sunt nebun, wowwwwww
Atât de drăguț și frumos, dar cu multe reclame
Acest joc este atât de nebunesc, dar am multe articole de joc și cârpe
Nu sunt distractive și nu sunt provocări de jucat. Nu există alte elemente disponibile. Sincer, nu mi-a plăcut această aplicație
Îmi place acest joc cu prințese, dar nu-mi plac reclamele
Îmi place atât de mult această aplicație încât mă face fericit
Frumos îmi place deoarece sunt multe rochii, dar coafurile nu sunt prea bune. Mă asigur că o să-ți placă
Nu foarte bine dar e frumos
Royal Girls - Princess Salon 休閒 nao
Când selectez camera BFF, va ieși din aplicație și când o deschid jocul va începe de la început. L-am dezinstalat.
Este frumos, dar când primesc multe stele și vreau să deblochez flori, spune că nu am stele
Zooba: Zoo Battle Royale Game Екшн kvje
Acest joc este cel mai prost joc este lumea conține mai mult decât reclame, vă rugăm să nu instalați jocul 😡😡😡😡😡😡😡
Royal Girls - Princess Salon 캐주얼 게임 ypqc
Nu-mi place muzica, e cam înfricoșătoare. Iar băiatul este cu adevărat înfricoșător. Și adaugă multe.
Hair spa este închis cum se poate coafa nu îmi place acest joc
Nu este un joc special și nu fabulos, ci bun doar eu
Acest joc este atât de plictisitor
Super
acesta este un joc fantastic și nu este un joc de împușcături și acest joc te face fericit și ultimul, acest joc este foarte, foarte, foarte frumos😇😇😇😇😇😇😇😇
Este foarte frumos, dar în spa sunt mai multe probleme 😫😫
acest joc este cu adevărat plictisitor 😴 😒 😑 și confuz
Este prea plictisitor jocul👎👎
Pentru că jocul este foarte, foarte bun. este. Puțin. Tip de dificil. O.K. Noi. Face. sus. The. Regal. Fetelor. Acolo. Sunt. In crestere
Joc frumos, dar multe echipe sunt blocate
Inamicul tyreyheyj
Numai că asta nu înseamnă alegerea fetei și a băiatului
Îmi place acest joc, dar nu se obține sau se descarcă rapid. dar per total îmi place😊😊😊
Îmi place pentru că: se tot blochează și nu este bun. Eu am văzut recenziile sale rele dar nu le am băgat în mare și din cauza asta mia adus o tonă de virus în telefon și nici măcar nu se deblochează jocul nu vi le instalați și o mare porcărie.
Prințesa Elle nu are rochie neagră, ceea ce este o prostie
Este un joc bun
Această aplicație nu are nimic greu de făcut, atât de plictisitor, deloc enertant, vă rugăm să adăugați mai multe, de asemenea, un fel de mult, cel mai prost joc pe care îl am pe iPad-ul meu.
Royal Girls - Princess Salon Gündelik szoa
Este super, excelent, minunat, jocul kiraak. Am o experiență plăcută jucând acest joc. Nu am jucat un astfel de joc, este jocul meu frumos, drăguț și super duper.